1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ, Uzak Terminal Birimi hizmeti alacak

TEİAŞ, Uzak Terminal Birimi hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Uzak Terminal Birimi (RTU) Temin ve Tesis Projesi için ihale ile sözleşme imzalayacak.Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti / Türkiye...

TEİAŞ, Uzak Terminal Birimi hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Uzak Terminal Birimi (RTU) Temin ve Tesis Projesi için ihale ile sözleşme imzalayacak.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti / Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’ndan aldığı kredi çerçevesinde  RTU Temin ve Tesis Projesi için gerekli araştırma, tasarım, üretim, tedarik, entegrasyon, adaptasyon, tesis, uygulama, devreye alma, eğitim, test, kabul, yedek parça ve garanti konularını kapsayacak şekilde hizmet alımı yapacak. 

İhale kapsamında yapılacak işler şöyle:

- 173 adet yeni Uzak Terminal Biriminin (RTU) trafo merkezlerinde temini, tesisi, işletmeye alınması ve bunların ilgili Bölgesel Kontrol Merkezlerine (BKM) bağlantısı.

- Trafo merkezlerinde 27 adet mevcut F4F RTU’ların temin edilecek yeni RTU’lar ile değiştirilmesi, tesisi, işletmeye alınması ve bunların ilgili Bölgesel Kontrol Merkezlerine (BKM) bağlantısı.

- 89 adet trafo merkezinde Bilgi Toplama Panolarının (DAP), 200 adet trafo merkezinde ihtiyaç duyulan diğer ilgili ekipmanın (enerji analizörü, trafo kademe değiştiricileri için dönüştürücü, vs.) temin, tesis ve servise alınması ve gerekli tüm adaptasyon işlerinin yürütülmesi.

- Proje kapsamında temin edilecek RTU’ların ilgili Bölgesel Kontrol Merkezi/Master RTU'lara bağlantısı için Bölgesel Kontrol Merkezi/Master RTU ve RTU tarafında gerekli olan tüm iletişim ekipmanlarının (modem, dönüştürücü, yönlendirici, switch, vs.) temin, tesisi ve işletmeye alınması.

- Yedek parçalar.

İlgilenen uygun teklif sahipleri, yerel saat ile 08:30 - 17:30 saatleri arasında TEİAŞ'tan ayrıntılı bilgi edinebilecekler. Muhtemel teklif sahiplerinin katılabileceği bir ihale öncesi toplantı 21 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

TEİAŞ Genel Müdürlüğü adresine yazılı olarak başvurarak ve KDV dahil 900 TL (dokuz yüz Türk Lirası) veya 300 ABD Doları ($ 300) bir geri ödemesiz ücretin ödenmek suretiyle İngilizce olarak hazırlanmış ihale dokümanları tam bir set halinde ilgilenen teklif sahipleri tarafından satın alınabilecek.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 20 TEMMUZ

Teklifler, 20 Temmuz 2016 tarihinde yerel saat ile 14:00 veya öncesinde, TEİAŞ Satınalma ve İhale Komisyonu Sefer Kul Toplantı Salonu Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No: 2, A Blok, Giriş Katı 06520 Çankaya - ANKARA / TÜRKİYE adresine gönderilecek. Teklifler, 20 Temmuz 2016 tarihinde yerel saat ile 14:00'te aşağıdaki adreste, katılmak isteyen teklif sahibi firma temsilcilerinin huzurunda açılacak.

İstenen geçici teminat miktarı 200.000 ABD Doları (iki yüz bin ABD Doları) veya serbestçe çevrilebilir para cinsinden eşdeğer bir miktar. Tekliflerin teminatlı olması gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler