1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ICSG İstanbul 2019 başladı

ICSG İstanbul 2019 başladı

7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı (ICSG İstanbul 2019) İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde başladı. 

ICSG İstanbul 2019 başladı

Enerji Günlüğü - 7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı (ICSG İstanbul 2019) İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde başladı. 

25-26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlenen ICSG İstanbul 2019 başladı. 

DİJİTALİZASYON İÇİN İLERİDE DAHA ÇOK ŞEY YAPILMALI

Etkinliğin açılışında konuşan ICSG İstanbul 2019 Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Matthias Finger, dijitalizasyon son on yılın en önemli gündem maddesi olduğunu belirterek, şirketlerin verimlilik, sürdürülebilirlik gibi bir çok alanda dijital dönüşümün sunduğu fırsatlardan yararlandığını kaydetti. Tüm sektörün bu etkinlikte son gelişmeleri değerlendireceği ve iletişim kurabileceğini ifade eden Finger, şirketlerin dijitalizasyon konusunda önümüzdeki dönemde daha çok şey yapmak zorunda olduğunu kaydetti. Finger ayrıca İstanbul’un sadece coğrafik konumu gereği değil aynı zamanda Türkiye ve bölgenin dinamiğini yansıttığı için de fuar için doğru bir yer olduğuna dikkat çekti.

Çok sayıda oturum ve dikkat çekici etkinliklere sahne olacak etkinliğe 10 bin kişinin katılımı bekleniyor.

Sabiha KÖTEK - Enerji Günlüğü/İstanbul

Önceki ve Sonraki Haberler