1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İletim hattı bakım ve onarım ihalesi

İletim hattı bakım ve onarım ihalesi

Enerji Günlüğü - TEİAŞ 8. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, Ankara-Çankırı arası iletim hattı kamulaştırma planları ve nazım/imar uygulama...

İletim hattı bakım ve onarım ihalesi

Enerji Günlüğü - TEİAŞ 8. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, Ankara-Çankırı arası iletim hattı kamulaştırma planları ve nazım/imar uygulama imar planları tadilatlarının hazırlanmasının 240 gün süreli yaptırılması işi için açık ihale usulü ile ihale ilanı yaptı.

Resmi Gazete’nin 28 Nisan 2014 tarihli sayısında yayımlanan ilana göre, TEİAŞ 8. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, 380 kV Kurşunlu-Bağlum-Sincan E.İ.Hattı 153,80 Km uzunluğundaki 380 kV Enerji İletim Hattına ait kamulaştırma planlarının hazırlanması ve onay mercii ilgili Kadastro Müdürlüklerine onaylatılması ile Tapu Müdürlüklerinden onaylı tapu kayıtlarının temin edilmesi ve imar planı tadilatlarının hazırlanması işleri satın alacak.

Hizmet çerçevesinde en az 5 yıl tecrübeli bir proje yöneticisi (Jeodezi ve fotog. Müh) ve en az 2 yıl tecrübeli iki Harita Teknikeri/Teknisyeni/Topoğraf istihdam edilecek.

İhale, 8 Mayıs 2014 tarihinde saat 10:00’daTEİAŞ 8. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Macun Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulv. No: 254 Yenimahalle/ANKARA adresinde gerçekleştirilecek.

Teklifler ihale gün ve saatine kadar TEİAŞ 8.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü muhaberatve Arşiv Şefliği Macun Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulv. No: 254 Yenimahalle/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DÖKÜMANI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEMİN EDİLECEK

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 200,00 Türk Lirası karşılığı Satın Alma ve Ticaret Servisi adresinden satın alınabilecek. İhale dökümanını posta yoluyla almak da mümkün.

İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden verecek olup, ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme düzenlenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler