1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İmran Okumuş: Sektörü karalamak doğru değil

İmran Okumuş: Sektörü karalamak doğru değil

PÜİS Başkanı İmran Okumuş, akaryakıta zam geleceği günlerde bayileri satış yapmamakla suçlayan yayınlara basın açıklamasıyla yanıt verdi. 

İmran Okumuş: Sektörü karalamak doğru değil

Enerji Günlüğü - PÜİS Başkanı İmran Okumuş, akaryakıta zam geleceği günlerde bayileri satış yapmamakla suçlayan yayınlara basın açıklamasıyla yanıt verdi. 

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, bazı medya kuruluşlarında akaryakıta zam geleceği günlerde akaryakıt bayilerinin pompa arızası bahanesiyle tüketicilere akaryakıt ikmali yapmadıkları şeklinde haberler yayınlanması üzerine bir basın açıklaması yayımladı. 

İmran Okumuş, açıklamasında sırf zam gelecek diye akaryakıt ikmali yapmayan hiçbir üyeleri olmadığını söyledi ve şunları ekledi, “Her sektörde olduğu gibi, akaryakıt sektöründe de kötü niyetli bir avuç insan bulunabilir. Birkaç kötü niyetli kişi yüzünden, sektörün tümünü zan altında bırakan haberler yapmak, sektörü bu yolla karalamak doğru değildir. Sektörümüzün ve akaryakıt bayilerinin çok zor bir süreçten geçtiği bu günlerde sektörümüzü bu tür olumsuz haberlerle yıpratmak, tüketicilerle bayilerimizi karşı karşıya getirmek sektörümüze ve dolayısıyla ülke ekonomisine vurulacak en büyük darbelerden biridir”. 

İmran Okumuş, açıklamasında PÜİS’in ülke genelinde 15 şubesi, 81 ilde baştemsilciliği, 919 ilçede temsilciliği ve 9.000’in üzerinde kayıtlı üyesi bulunduğunu hatırlattı ve kuruluş amaçlarından birinin tüketicilere kesintisiz, sağlıklı ve düzeyli hizmet sunmak olduğunu kaydetti. 

"BİLGİ VERİLİRSE SENDİKAMIZ GEREĞİNİ YAPACAKTIR"
Okumuş zam geleceği için satış yapmayan istasyonlar hakkında kendilerine bilgi ulaştırılırsa gereğini yapacaklarını belirtti ve açıklamasını şöyle tamamladı, “Tüketici haklarını her şeyin üzerinde tutan sendikamız, nedensiz yere sırf zam geleceği için tüketicilerimize akaryakıt ikmali yapılmıyorsa müdahil olur ve konuya ilişkin ilişkin bilgi ve belgeler [email protected] mail adresine iletildiği takdirde gereğini yapacaktır”. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler