1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İngiliz Octopus Alman 4hundred şirketini satın aldı

İngiliz Octopus Alman 4hundred şirketini satın aldı

İngiliz enerji şirketi Octopus Energy, Almanya’nın ilk dijital odaklı yenilenebilir enerji sağlayıcısı 4hundred şirketini satın aldı. 

İngiliz Octopus Alman 4hundred şirketini satın aldı

Enerji Günlüğü - İngiliz enerji şirketi Octopus Energy, Almanya’nın ilk dijital odaklı yenilenebilir enerji sağlayıcısı 4hundred şirketini satın aldı. 

İngiliz elektrik ve gaz tedarikçisi Octopus Energy, Almanya’daki varlığını genişletiyor. Octopus Energy, Almanya’nın ilk dijital odaklı yenilenebilir enerji sağlayıcısı 4hundred şirketini satın aldı. Satın alma işleminin 4 Eylül 2019’da yürürlüğe girdiği kaydedildi. 

YEŞİL ENERJİ DEVRİMİNİ DİĞER ÜLKELERDE DE YÖNLENDİRECEĞİZ

Octopus Enerji CEO'su Greg Jackson satın almanın enerjiye yönelik güçlü yaklaşımlarıyla küreselleşme yolunda heyecan verici bir adım olduğunu belirterek, “Teknolojimiz, İngiltere'deki ekonomik yeşil enerji devrimini yönlendirmeye yardım ediyor ve şimdi daha fazla ülke ile Avustralya ve Almanya'da da aynısını yapacak” dedi.

2017 yılında kurulan ve “adil ve şeffaf” bir iş modeli sağlamayı amaçlayan 4hundred şirketinin 11.000 müşterisi ve 26 çalışanı bulunuyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler