1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İran petrol satışında ısrarlı

İran petrol satışında ısrarlı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, devlet olarak petrol satışına devam etmekte ısrarlı olacaklarını ve petrol satışlarının sıfıra inmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

İran petrol satışında ısrarlı

Enerji Günlüğü - İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, devlet olarak petrol satışına devam etmekte ısrarlı olacaklarını ve petrol satışlarının sıfıra inmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, devlet olarak petrol satışına devam etmekte ısrarlı olacaklarını belirterek, "İran petrol ihracatını güçlü bir şekilde devam ettirecek" dedi. 

ABD YAPTIRIMLARI ZALİMCE VE ACIMASIZ

ABD yaptırımlarının zalimce ve acımasız olduğunu söyleyen Ruhani, yaptırımların doğrudan halkı hedef aldığına işaret etti. ABD’nin İran petrolünü sıfıra indirme kararının büyük bir yanlış olduğunu belirten İran Cumhurbaşkanı Ruhani, "ABD’liler önümüzdeki aylarda petrol ihraç etmeye devam edeceğimizi görecekler" dedi. 

"Devlet olarak petrol ihracatına devam etmeyi güçlü bir şekilde sürdüreceğiz" diyen İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, bazı ülkelerin ABD baskısı karşısında geri çekilmelerini de eleştirdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler