1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İskenderun Teknik Üniversitesi petrol uzmanı profesör arıyor

İskenderun Teknik Üniversitesi petrol uzmanı profesör arıyor

İskenderun Teknik Üniversitesi, petrol ve doğalgaz alanında uzmanlaşmış, profesör unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak.

İskenderun Teknik Üniversitesi petrol uzmanı profesör arıyor

Enerji Günlüğü - İskenderun Teknik Üniversitesi, petrol ve doğalgaz alanında uzmanlaşmış, profesör unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak. 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Anabilim Dalı’nda görevlendireceği bir profesörü işe almak istiyor. 

Adayların doçent unvanlarını Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği ya da Maden Mühendisliği alanlarından birinden almış olmaları; kömürden sıvı yakıt ve aktif karbon eldesi konularında bilimsel çalışmalar yapmış olmaları; SCI/SCI-E indekslerinde taranan dergilerde en az 20 makale yayımlamış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 14 Ocak 2020 günü mesai bitimine kadar, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen yapılabilecek. Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler