1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İTÜ enerji uzmanı 3 araştırma görevlisi alacak

İTÜ enerji uzmanı 3 araştırma görevlisi alacak

İstanbul Teknik Üniversitesi, enerji alanında çalışmaları olan 3 araştırma görevlisini işe alacak. 

İTÜ enerji uzmanı 3 araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Teknik Üniversitesi, enerji alanında çalışmaları olan 3 araştırma görevlisini işe alacak. 

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Elektrik Elektronik Fakültesi’ne bağlı Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde görevlendirmek üzere 2 kişi ile Enerji Enstitüsü’ne bağlı, Enerji Planlaması ve Yönetimi Bölümü’nde görevlendireceği bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Elektrik Elektronik Fakültesi’ne bağlı Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde görev almak isteyen adayların Elektrik Mühendisliği alanında lisans mezunu olmaları ve Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde tezli yüksek lisans veya doktora öğrenimi yapıyor olmaları gerekiyor. 

Enerji Enstitüsü, Enerji Planlaması ve Yönetimi Bölümü’nde görev almak isteyenlerin ise Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Çevre Mühendisliği veya Fizik Mühendisliği lisans derecelerinden birine sahip olmaları ve Enerji ve Teknoloji Programı’nda tezli yüksek lisans veya doktora öğrenimi yapıyor olmaları gerekiyor. 

Başvuruların en geç 04 Kasım 2019 günü mesai bitimine kadar, başvurulan birime şahsen ya da posta yoluyla yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler