1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İTÜ maden ve enerji uzmanı 6 hocayı işe alacak

İTÜ maden ve enerji uzmanı 6 hocayı işe alacak

İstanbul Teknik Üniversitesi maden ve enerji alanlarında uzman olan 6 hocayı işe almak istiyor. 

İTÜ maden ve enerji uzmanı 6 hocayı işe alacak

Enerji Günlüğü – İstanbul Teknik Üniversitesi maden ve enerji alanlarında uzman olan 6 hocayı işe almak istiyor. 

İstanbul Teknik Üniversitesi; Maden Fakültesi, Maden Mühendisliği Anabilim Dalı’nda görevlendireceği, maden mekanizasyonu ve teknolojisi alanlarında çalışmalar yapmış bir profesör ile aynı fakültenin Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Anabilim Dalı’nda çalışacak, üretim ve rezervuar mühendisliği ve jeotermal mühendisliği alanlarında çalışmalar yapmış bir profesörü işe alacak. 

Üniversite ayrıca; Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Anabilim Dalı’nda çalışacak bir doçent ile bir doktor arıyor. Doçent kadrosuna başvuracak olanların üretim ve rezervuar mühendisliği ve üretim arıtma yöntemleri alanlarında çalışmalar yapmış olması; doktor kadrosuna başvuracak olanların ise üretim ve rezervuar mühendisliği ve jeotermal mühendisliği ile sıra dışı rezervuarlar alanlarında çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Üniversite’ye bağlı Enerji Enstitüsü’nün Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalı ile Enerji Planlaması ve Yönetimi Anabilim Dalı’nda da birer doktor kadrosu için başvurular kabul edilecek. Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalı’nda çalışacak olanların makina mühendisliği lisans derecesine sahip olması ve kuantum ölçek etkileri alanında çalışmalar yapmış olması gerekiyor. Enerji Planlaması ve Yönetimi Anabilim Dalı’nda görev alacak doktorun ise aydınlatma ve LED teknolojileri konusunda optik ve ısıl tasarım alanlarında çalışmalar yapmış olması şartı aranıyor. 

Başvuruların, 06 Mayıs 2019 günü mesai bitimine kadar yapılması gerekiyor. Profesör ve doçent kadrosu için yapılacak başvurular, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne; doktor kadroları için yapılacak başvurular ise ilgili birim idaresine şahsen yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler