1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. İzmirgaz’ın ‘Hayalimdeki Çevre’ resim yarışması sonuçlandı 

İzmirgaz’ın ‘Hayalimdeki Çevre’ resim yarışması sonuçlandı 

İzmir Doğalgaz tarafından “Hayalimdeki Çevre” konusuyla düzenlenen okular arası resim yarışmasının birincisi Hasan Ali Yücel Ortaokulu öğrencisi Naz Zeynep Özkan oldu.

İzmirgaz’ın ‘Hayalimdeki Çevre’ resim yarışması sonuçlandı 

Enerji Günlüğü - İzmir Doğalgaz tarafından “Hayalimdeki Çevre” konusuyla düzenlenen okular arası resim yarışmasının birincisi Hasan Ali Yücel Ortaokulu öğrencisi Naz Zeynep Özkan oldu.

İzmir Doğalgaz tarafından düzenlenen okular arası resim yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen eserlerin sahipleri İzmir Doğalgaz Genel Müdürlük binasında düzenlenen bir törenle ödüllendirildi. “Hayalimdeki Çevre” konusuyla bu yıl 8’incisi düzenlenen Yarışmanın birincisi Hasan Ali Yücel Ortaokulu öğrencisi Naz Zeynep Özkan olurken, ikinci Özel Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencisi Elif Azra Yürekli ve üçüncü Eren Şahin Eronat Ortaokulu öğrencisi Ceren Çatal oldu. 

Mansiyona değer görülen resimlerin sahipleri ise Özel Narlıdere Takev Ortaokulu’ndan Bahar Ertekin, Özel Karşıyaka Takev Ortaokulu’ndan Gonca Zeynep Ayaz, Seyrek Ortaokulu’ndan Yağmur Top oldu. 

ÖDÜLLER VERİLDİ

İlk üç eser sahibine diz üstü bilgisayar ve tablet, mansiyon alan üç öğrenciye tablet bilgisayar, eserleri sergilenmeye değer görülen 14 öğrenciye ise alış-veriş çeki hediye edildi. Dereceye giren öğrencilerin öğretmenleri de yarım ve çeyrek altınla ödüllendirdi.

TEMİZ İZMİR HEDEFİNE KATKI

Törende bir konuşma yapan Genel Müdür Yardımcısı Cebrail Özdemir, geleneksel hale getirdikleri resim yarışması ile öğrencilerin çevre duyarlılığını artırmayı hedeflediklerini belirterek, “Çevreye dost enerji türlerinin başında gelen doğalgaz ile daha temiz bir İzmir hedefine önemli bir katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Çocuklarımızın çevre konusundaki bilincinin geliştirilmesinin gelecek için en iyi yatırımlardan biri olduğuna inanıyoruz. Her sene düzenlediğimiz çevre konulu resim yarışmaları ile bu konudaki çalışmaları desteklemeyi amaçlıyoruz. Yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve velilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler