1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Karabük Üniversitesi bir profesör ve 2 doktor alacak

Karabük Üniversitesi bir profesör ve 2 doktor alacak

Karabük Üniversitesi, yenilenebilir enerji uzmanı bir profesör ile biyogaz ve nanoteknoloji uzmanı iki doktoru işe almak istiyor. 

Karabük Üniversitesi bir profesör ve 2 doktor alacak

Enerji Günlüğü – Karabük Üniversitesi, yenilenebilir enerji uzmanı bir profesör ile biyogaz ve nanoteknoloji uzmanı iki doktoru işe almak istiyor. 

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü, Teknoloji Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü, Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalında görevlendireceği bir profesörü işe alacak. 

Profesör kadrosu için başvuracak olanların metal organik bileşiklerinin
kristal yapı analizi konusunda çalışmalar yapmış olması şartı araqnacak. 

Üniversite, TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Elektrik ve Enerji Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programında görev almak üzere, doktor unvanlı  bir öğretim üyesi de alacak. Bu kadroya başvuru yapmak için, farklı atık türlerinden biyogaz üretimi üzerine çalışmalar yapmış olma şartı isteniyor. 

Aynı programda görev almak üzere; bir de nano malzemeler üzerinde oksijen elektrokimyası üzerine çalışma yapmış bir doktor öğretim üyesi daha işe alınacak. 

Başvuruların 12 Mayıs 2019 günü mesai bitimine kadar; profesör kadrosu için Rektörlük Personel Daire Başkanlığına; doktor kadroları için de Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına, şahsen veya posta yoluyla yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler