1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Kayseri Üniversitesi enerji uzmanı 2 öğretim görevlisi alacak

Kayseri Üniversitesi enerji uzmanı 2 öğretim görevlisi alacak

Kayseri Üniversitesi, doğalgaz tesisatı uzmanı bir kişi ile alternatif enerji uzmanı bir kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Kayseri Üniversitesi enerji uzmanı 2 öğretim görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - Kayseri Üniversitesi, doğalgaz tesisatı uzmanı bir kişi ile alternatif enerji uzmanı bir kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü, Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokuluna bağlı Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi Programında görev vermek üzere, bir kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Adayların Makine Mühendisliği/Tesisat Öğretmenliği veya Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Öğretmenliği Bölümü mezunu olmaları ve Makine Mühendisliği/Tesisat Öğretmenliği veya Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanında tezli yüksek lisans yapmış olmaları gerekiyor. 

Kayseri Üniversitesi, Yahyalı Meslek Yüksekokuluna (MYO) bağlı Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı için de bir öğretim görevlisi arıyor. 

Yahyalı MYO’da çalışmak üzere aday olacakların Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olmaları; Makine Mühendisliği veya Makine Eğitimi Alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmaları ve yükseköğretim kurumlarında en az 5 yıl ders verme deneyimine sahip olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 13 Ocak 2022 günü mesai sonuna kadar, Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü, Rektörlük Evrak Kayıt Birimi, 15 Temmuz Yerleşkesi, Talas, Kayseri adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler