1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Kearney Türkiye’de yeni adıyla büyüyecek

Kearney Türkiye’de yeni adıyla büyüyecek

Küresel danışmanlık şirketi A.T. Kearney, 10 Ocak’tan itibaren tüm dünyada Kearney adıyla hizmet vermeye başladı. 

Kearney Türkiye’de yeni adıyla büyüyecek

Enerji Günlüğü - Küresel danışmanlık şirketi A.T. Kearney, 10 Ocak’tan itibaren tüm dünyada Kearney adıyla hizmet vermeye başladı. 

40’tan fazla ülkede, 3 bin 600’den fazla çalışanıyla dünyanın önde gelen firmalarına hizmet veren danışmanlık kuruluşu A.T. Kearney, kurumsal kimliğini yenilerken adını da sadeleştirdi. Firma, kurucusu Andrew Thomas Kearney’in ön adlarının baş harflerini kimliğinden çıkarıp Kearney olarak yoluna devam etmeyi kararlaştırdı.

Markadan A.T. ön adının çıkarılarak Kearney’in yalın biçimde kullanılmaya başlanması, şirketin başarısını çalışanlar ve paydaşlarından oluşan küresel aileye borçlu olduğuna işaret ediyor. 

SİEGEL+GALE İLE İŞBİRLİĞİ

Kearney, yeni kurumsal kimliğin oluşturulması sürecinde marka stratejisi, tasarım ve deneyim firması Siegel+Gale ile işbirliği yaptı. Marka yenileme çalışmalarına Kearney ortakları, müşterileri, eski ve yeni çalışanları da katkıda bulundu. Siegel+Gale, Kearney paydaşlarından şirketi diğerlerinden ayrı kılan orijinal özellikleri konusunda bilgiler aldı.

YENİ MARKA ŞİRKETİN RUHUNU EN İYİ ŞEKİLDE YANSITIYOR

Kearney Yönetim Kurulu Başkanı Alex Liu, yeni markanın en heyecan verici yanının, şirketin ruhunu en iyi şekilde yansıtması olduğunu belirtti. Alex Liu, “Kearney sahici, orijinal, insanların kendilerini kolay ilişkilendirebildiği bir kuruluş. Bu kimliğe uygun olarak sektör jargonunu bir kenara bırakıyoruz. Yalın şekilde konuşuyor, can kulağıyla dinliyor ve muhteşem işbirlikleri kuruyoruz. Birlikte çalışmanın ve müşterilerimizle birlikte elde ettiğimiz başarıların keyfini sürüyoruz” dedi.

KEARNEY TÜRKİYE’DE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Kearney Türkiye’den Sorumlu Ortağı Sean Wheeler ise yeni markanın Kearney’in 94 yıllık deneyimi ile güncel ve çağdaş kimliğini birleştirdiğini vurguladı. Sean Wheeler, “Kearney, geçmişin gücü ve geleceğin değerleriyle Türkiye’de büyümeye devam edecek” diye konuştu.

Kearney Türkiye Direktörü Onur Okutur de markanın yenilenmesinin yeni İstanbul ofisinin faaliyete geçtiği günlerde gerçekleştiğine dikkat çekerek, “Yeni markamız cana yakın ve girişimci kültürümüzü öne çıkartıyor. Strateji ve operasyon konularında Türkiye’deki müşterilerimizle yakın işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

 STOK FOTOĞRAF YERİNE SAHİCİ FOTOĞRAFLAR

Kearney’in yeni kurumsal kimliğinin en önemli özelliklerinden biri de, stok fotoğrafı yerine çalışanlar ve ortaklardan gelen fotoğrafların kullanılması. Bunun için küresel çalışanları tarafından çekilmiş yaklaşık 10 bin orijinal fotoğraf derlendi. Bu strateji, Kearney markasının çalışanlarından oluştuğunu gösteriyor. Kearney ailesi tarafından iletilen fotoğraflar markanın hakiki, kolay ilişki kurulabilen kimliğiyle örtüşmüş oldu.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler