1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kiraz Enerji’nin satışına EPDK’dan onay

Kiraz Enerji’nin satışına EPDK’dan onay

Enerji Günlüğü - EPDK, Kütahya Porselen’in Kiraz Enerji'yi 10 milyon dolar bedelle satın alma işlemi başvurusunu onayladı. Kütahya Porselen,...

Kiraz Enerji’nin satışına EPDK’dan onay

Enerji Günlüğü - EPDK, Kütahya Porselen’in Kiraz Enerji'yi 10 milyon dolar bedelle satın alma işlemi başvurusunu onayladı. 

Kütahya Porselen, Kiraz Enerji'nin satın alma işlemi başvurusunun Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından onaylandığını açıkladı. 

Şirket'ten konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Kiraz Enerji Yatırım Üretim Ve Ticaret A.Ş.'nin 11.069.813,99 TL (onbir milyon altmış dokuz bin sekiz yüz onüç TL doksan dokuz kuruş) ödenmemiş 15.000.000.- TL. (Onbeş milyon Türk Lirası) sermayesinde, sahip oldukları her biri 100 TL itibari değerde toplam 150.000 adet nama yazılı paylarının tamamının 10.000.000 USD (onmilyon Amerikan Doları) bedel karşılığında, ödenmemiş sermaye borcu ile Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. ve Kazım Türker'den satın alma işlemi onayı için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na yapılan başvuru onaylanmıştır." denildi.

KÜTAHYA PORSELEN KİRAZ ENERJİ’Yİ SATIN ALACAK

Önceki ve Sonraki Haberler