1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Kocaeli Üniversitesi, enerji uzmanı 2 araştırma görevlisi alacak

Kocaeli Üniversitesi, enerji uzmanı 2 araştırma görevlisi alacak

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, enerji uzmanı 2 araştırma görevlisini işe almak istiyor. 

Kocaeli Üniversitesi, enerji uzmanı 2 araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, enerji uzmanı 2 araştırma görevlisini işe almak istiyor. 

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü; biri Mühendislik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı’nda çalışacak; diğeri de Teknoloji Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalı’nda çalışacak iki araştırma görevlisini işe alacak. 

Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı’ndaki kadroya başvuracak olan adayların Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden lisans mezunu olmaları ve Elektrik Mühendisliği Anabilim dalında veya Elektrik Tesisleri Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor. 

Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalı’ndaki kadroya başvuracak olan adayların ise Enerji Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümlerinin birinden lisans mezunu olmaları ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Elektrik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dallarından birinde, tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor. 

Başvurular, en geç 09 Ağustos 2019 günü mesai bitimine kadar, ilgili fakültenin dekanlığına şahsen veya posta yoluyla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler