1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. KTÜ bir araştırma görevlisi ile bir öğretim görevlisi alacak

KTÜ bir araştırma görevlisi ile bir öğretim görevlisi alacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi, bir araştırma görevlisi ve bir öğretim görevlisini işe alacak. 

KTÜ bir araştırma görevlisi ile bir öğretim görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - Karadeniz Teknik Üniversitesi, bir araştırma görevlisi ve bir öğretim görevlisini işe alacak. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Jeoloji Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Maden Yatakları ve Jeokimya Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere bir araştırma görevlisi almak istiyor. 

Adaylarda, ALES’ten en az 70 puan almış olma ve Jeoloji Mühendisliği Maden Yatakları ve Jeokimya alanında tezli yüksek lisans yapıyor olma şartı aranıyor. 

Rektörlük ayrıca, Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü’na bağlı Elektrik Programı’nda görevlendireceği bir öğretim görevlisi alacak. 

Adayların Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü lisans mezunu olmaları; ALES’ten en az 70 puan almış olmaları; Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Devreler ve Sistemler alanında tezli yüksek lisans yapmış olmaları ve bir yükseköğretim kurumunda alanıyla ilgili en az bir dönem lisans dersi vermiş olmaları gerekiyor. 

Başvuruların en geç 10 Temmuz 2019 günü mesai bitimine kadar Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Ana Bina, Yazı İşleri Bürosu, Ortahisar, Trabzon adresine şahsen ya da posta ile yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler