1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 3 enerji hocası alacak

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 3 enerji hocası alacak

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, enerji uzmanı üç öğretim görevlisini işe alacak. 

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 3 enerji hocası alacak

Enerji Günlüğü - Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, enerji uzmanı 3 öğretim görevlisini işe alacak. 

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğü, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü’ne bağlı Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı’nda görevlendirmek üzere iki ve Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı’nda görevlendirmek üzere bir öğretim görevlisi olmak üzere 3 kişiyi işe alacak. 

Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı’nda görev alacak olan adaylardan birinin Elektrik veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunu olması ve alanında tezli yüksek lisans yapmış olması gerekiyor. 

Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı’nda görev alacak olan diğer kişinin de Otomotiv Öğretmenliği veya Otomotiv Mühendisliği mezunu olması ve alanında tezli yüksek lisans yapmış olması bekleniyor. 

Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı’nda görev almak isteyen adayların ise Tesisat Öğretmenliği mezunu olup, Enerji Sistemleri alanında tezli yüksek lisans yapmış olması; lisans mezuniyetinden sonra yükseköğretim kurumlarında en az 2 yıl ders verme deneyimine sahibi olması gerekiyor. 

Başvurular, 23 Aralık 2019 günü mesai bitimine kadar, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne, şahsen veya posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler