1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Milli Savunma Üniversitesi 2 enerji hocası alacak

Milli Savunma Üniversitesi 2 enerji hocası alacak

Milli Savunma Üniversitesi, enerji alanında uzman bir profesör ile bir doktor öğretim üyesini işe alacak. 

Milli Savunma Üniversitesi 2 enerji hocası alacak

Enerji Günlüğü - Milli Savunma Üniversitesi, enerji alanında uzman bir profesör ile bir doktor öğretim üyesini işe alacak. 

Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü, Kara Harp Okulu, Makine Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Enerji Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere profesör unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak. 

Adaylardan Makine Mühendisliği mezunu olması, doçent unvanını enerji sistemleri alanında almış olması, güneş enerjisi ve soğutma sistemleri alanında bilimsel yayınlar yapmış olması bekleniyor. 

Deniz Harp Okulu, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Enerji Sistemleri Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere doktor unvanlı bir öğretim üyesini de işe alınacak. 

Adaylardan Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Eğitimi alanlarının birinde yüksek lisans ve doktora yapmış olması ve enerji sistemleri konulu bilimsel araştırma projesi yapmış olması ve bu konuda yayın yapmış olması bekleniyor. 

Başvurular, 25 Aralık 2019 günü mesai bitimine kadar, İstanbul Yenilevent’te bulunan Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü’ne şahsen yapılabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler