1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. MMO Madencilik, İnsan ve Yaşam temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı

MMO Madencilik, İnsan ve Yaşam temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı

TMMOB Maden Mühendisleri Odası’nın düzenlediği “Madencilik, İnsan ve Yaşam” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

MMO Madencilik, İnsan ve Yaşam temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı

Enerji Günlüğü - TMMOB Maden Mühendisleri Odası’nın düzenlediği “Madencilik, İnsan ve Yaşam” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

TMMOB Maden Mühendisleri Odası’nın kuruluş yıldönümü dolayısyla düzenlenen “Madencilik, İnsan ve Yaşam” temalı fotoğraf yarışmasında birinciliği “Madenci ve Kızı” adlı fotoğrafıyla Kahraman Bekçili kazandı. 

Fotoğraf yarışmasına 86 fotoğraf sanatçısı, 296 adet fotoğrafla katıldı. Katılan fotoğraflardan 67’si, Seçici Kurul tarafından sergilenmeye değer bulundu. Yarışmada birincilik ödülü Kahraman Bekçili’nin “Madenci ve Kızı” adlı fotoğrafı kazandı. İkincilik ödülü İbrahim Aysundu’nun “Madene Giriş” adlı fotoğrafına, üçüncülük ödülü ise Ahmet Öktem Arıç’ın “Kabir” adlı fotoğrafına verildi. 

Yarışmada Ebru Sargın Koca’nın “Yağmur” adlı fotoğrafı, Mehmet Uluyurt’un yine “Yağmur” adlı fotoğrafı ve Tolga Ulutaş’ın “Traverten Bloklar ve Madenci” adlı fotoğrafı da başarı ödülü kazandılar.  

Yarışma kapsamında 16 Aralık 2019 tarihine kadar verilecek oylarla, bir de “Üye Tercihi Ödülü” verilecek. 

Ödül kazanan fotoğraf sanatçılarına ödülleri, TMMOB Maden Mühendisleri Odası’nın kuruluş günü olan 20 Aralık 2019 tarihinde, Ankara’da yapılacak törende verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler