1. HABERLER

  2. PETROL

  3. MTA kuyu ölçüm sistemi ve IP cihazı alacak

MTA kuyu ölçüm sistemi ve IP cihazı alacak

MTA, dijital kuyu ölçüm sistemleri ile IP cihazı ve ekipmanları satın alacak.

MTA kuyu ölçüm sistemi ve IP cihazı alacak

Enerji Günlüğü – MTA, dijital kuyu ölçüm sistemleri ile IP cihazı ve ekipmanları satın alacak.

Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, iki kısma ayırdığı mobil dijital kuyu ölçüm sistemleri ile IP cihazı ve ekipmanları satın almak üzere, açık usulde ihale yapacak. 

Birinci kısımda 1 adet jeotermal dijital kaliper probu imalatı ve yüzey modülü, yüzey yazılımı program eklentileri; 1 adet jeotermal dijital density probu imalatı ve yüzey modülü, yüzey yazılımı program eklentileri; 1 adet dijital SP reziztivite probu imalatı ve yüzey modülü, yüzey yazılımı program eklentileri; teknik şartnamede belirtilen yardımcı donanımlarla malzemeler dahil olmak üzere, alınacak. 

İkinci kısımda ise teknik şartnamede belirtilen yardımcı donanımlar ve malzemelerle birlikte 1 adet IP cihazı ve ekipmanları alınacak. 

İhale, 14 Mayıs 2019 günü, saat 10.30’da, MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonlarında yapılacak. 

İhale konusu malzemelerin ilk kısmı 150 takvim günü içinde; ikinci kısmı ise 210 takvim günü içinde MTA Genel Müdürlüğü Jeofizik Etütleri Dairesi Başkanlığı Ambarı’na teslim edilecek. 

İhale evrakı, MTA Genel Müdürlüğü, Makine İkmal Dairesi Başkanlığı, Alım Satım Şube Müdürlüğü, Oda No: 213, Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No: 139, Çankaya, Ankara adresinde ücretsiz görülebilecek ve 50 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğüne teslim edilmesi veya aynı adrese iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak; ancak yerli malı teklif eden yerli istekliler lehine % 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. 

İstekliler, teklif bedelinin %3’ünden az olmamak kaydıyla geçici teminat verecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler