1. HABERLER

  2. NÜKLEER

  3. NDK 40 kişiyi uzman yardımcısı olarak işe alacak

NDK 40 kişiyi uzman yardımcısı olarak işe alacak

NDK uzman yardımcısı kadrosuyla çalıştırmak üzere 40 kişiyi işe alacak. 

NDK 40 kişiyi uzman yardımcısı olarak işe alacak

Enerji Günlüğü - NDK uzman yardımcısı kadrosuyla çalıştırmak üzere 40 kişiyi işe alacak. 

Nükleer Düzenleme Kurumu (NDK), Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcısı unvanıyla görevlendireceği 40 kişiyi işe almak için 16-27 Aralık tarihleri arasında, Nükleer Düzenleme Kurumu, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, Çankaya, Ankara adresinde yazılı ve sözlü sınav yapacak.

Adaylardan ikisinin elektrik mühendisliği bölümü veya elektrik-elektronik mühendisliği bölümü; ikisinin endüstri mühendisliği bölümü; dokuzunun fizik mühendisliği bölümü; birinin hukuk fakültesi; ikisinin inşaat mühendisliği bölümü; birinin kimya mühendisliği bölümü; altısının makine mühendisliği bölümü; dördünün metalurji ve malzeme mühendisliği bölümü; on kişinin nükleer enerji mühendisliği bölümü; üçünün siyasal bilgiler fakültesi, fakültelerin iktisat bölümü, işletme bölümü veya iktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun olmaları gerekiyor. 

Başvuracak olanlardan nükleer enerji mühendisliği bölümünü bitirmiş olanların KPSS-P1 puan türünden en az 70; mühendislik bölümü bitirmiş olanların KPSS-P1 puan türünden en az 80 puan almış olmaları bekleniyor. 

Ayrıca bütün adayların YDS sınavından, en az D düzeyinde belge almış olmaları şartı aranacak. 

Hukuk Fakültesi mezunlarının KPSS-P4 puan türünden en az 80 puan almış olmaları; siyasal bilgiler fakültesi, fakültelerin iktisat bölümü, işletme bölümü veya iktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun olanların ise KPSS-P38 puan türünden ya da KPSS-P48 puan türünden en az 80 puan almış olmaları bekleniyor. 

Başvuruların en geç 02 Aralık 2019 günü saat 17.30’a kadar Nükleer Düzenleme Kurumu, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, Çankaya, Ankara adresine şahsen veya posta yoluyla yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler