1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. NDK veri hazırlama ve kontrol işletmeni arıyor

NDK veri hazırlama ve kontrol işletmeni arıyor

Nükleer Düzenleme Kurumu, veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak görevlendirmek üzere 15 kişiyi işe alacak. 

NDK veri hazırlama ve kontrol işletmeni arıyor

Enerji Günlüğü - Nükleer Düzenleme Kurumu, veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak görevlendirmek üzere 15 kişiyi işe alacak. 

Nükleer Düzenleme Kurumu (NDK), veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak görevlendireceği 15 kişiyi işe Genel İdari Hizmetler (GİH) sınıfı giriş sınavı ile seçerek işe alacak. Kurum’un yapacağı sınava önce başvuran ve başvuru kriterlerine uyan ilk 75 kişi katılabilecek. 

Adayların en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen, yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları ve 2018 KPSS’den en az 80 puan almış olmaları gerekiyor. 

Başvuruların en geç 04 Ekim 2019 günü, mesai bitimine kadar Nükleer Düzenleme Kurumu, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No: 192, 06510, Çankaya, Ankara adresine elden teslim etmeleri veya aynı adrese son başvuru tarihi mesai bitimine kadar ulaşacak şekilde iadeli taahhütlü posta yoluyla göndermeleri gerekecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler