1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ODTÜ 3 araştırma görevlisi alacak

ODTÜ 3 araştırma görevlisi alacak

ODTÜ, 2 maden uzmanı ve bir petrol ve gaz uzmanı olmak üzere 3 araştırma görevlisini işe alacak. 

ODTÜ 3 araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - ODTÜ, 2 maden uzmanı ve bir petrol ve gaz uzmanı olmak üzere 3 araştırma görevlisini işe alacak. 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Maden Mühendisliği Anabilim Dalı’nda çalıştırmak üzere iki araştırma görevlisi ile Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Anabilim Dalı’nda görevlendireceği bir araştırma görevlisini işe alacak. 

Maden Mühendisliği Anabilim Dalı’nda çalışacak adaylardan; Yabancı Dil Sınavı’ndan en az 75 puan, ALES’ten ise sayısal puan türünde en az 70 puan almış olmaları, Maden Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları ve Maden İşletme veya Maden Mühendisliği Anabilim Dalı tezli yüksek lisans öğrencisi olmaları veya doktora öğrencisi olmaları bekleniyor. 

Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Anabilim Dalı’nda görev almak isteyen adaylardan ise Yabancı Dil Sınavı’ndan en az 75 puan, ALES’ten ise sayısal puan türünde en az 70 puan almış olmaları, Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları ve Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Anabilim Dalı’nda tezli yüksek lisans öğrencisi olmaları bekleniyor. 
Başvuruların 07 Ocak 2019 günü mesai bitimine kadar, Bölüm Başkanlıklarına şahsen ya da posta yoluyla yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler