1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Onsekiz Mart Üniversitesi 3 öğretim üyesi alacak

Onsekiz Mart Üniversitesi 3 öğretim üyesi alacak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, maden uzmanı 2 profesör ile enerji uzmanı bir doktoru işe alacak. 

Onsekiz Mart Üniversitesi 3 öğretim üyesi alacak

Enerji Günlüğü - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, maden uzmanı 2 profesör ile enerji uzmanı bir doktoru işe alacak. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü, Çan Meslek Yüksekokulu, Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü’na bağlı Sondaj Teknolojisi Programı’nda görevlendirmek üzere profesör unvanlı bir öğretim üyesi ve aynı Bölüme bağlı Maden Teknolojisi Programında görev alacak yine bir profesörü işe alacak. 

Rektörlük, Yüksekokul’un Yönetim ve Organizasyon Bölümü’ne bağlı Enerji Tesisleri İşletmeciliği Programı’nda görevlendireceği bir de doktor öğretim üyesi alacak. 

Sondaj Teknolojisi Programı’nda görev alacak profesör adayların yeraltı radarı ve yapı radarı ile maden, aktif tektonik, arkeoloji, savaş arkeolojisi ve restorasyon konusunda çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor.

Maden Teknolojisi Programında görev alacak profesör adayların ise potansiyel alan verileri yardımıyla yeraltı modellemesi, sismik mikrobölgeleme ve tahribatsız yöntemlerle ilgili çalışmalar yapmış olması bekleniyor. 

Enerji Tesisleri İşletmeciliği Programı’nda görevlendirilecek olan doktor öğretim üyesi adaylarının da kimyasal banyo depolama yöntemi ile üretilen metal oksit ve nanokompozitlerinin elektrokimyasal ve gaz hassasiyeti özellikleri alanında basılı yayın yapmış olmaları gerekiyor. 

Profesör kadrosuna yapılacak başvuruların 14 Aralık 2019 günü mesai bitimine kadar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü’ne; kadrosuna yapılacak başvuruların ise aynı tarihe kadar Çan Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler