1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Özdemir: Amacımız en üst düzeyde müşteri memnuniyeti

Özdemir: Amacımız en üst düzeyde müşteri memnuniyeti

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir, çalışmalarında bütün amaçlarının müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak olduğunu söyledi.

Özdemir: Amacımız en üst düzeyde müşteri memnuniyeti

Enerji Günlüğü - Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir, çalışmalarında bütün amaçlarının müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak olduğunu söyledi.

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir, Bursa’da çalışanlarıyla gerçekleştirdikleri iftar etkinlikleri kapsamında yaptığı konuşmada, "Zor bir işte görev alıyoruz. Müşterilerimize tek tek ulaşıyoruz, elektrik götürüyoruz,  temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bunu yaparken de en önemli unsurlardan biri müşteri memnuniyetidir. Bütün amacımız, müşterilerimize hizmet sunarken memnuniyeti en üst seviyeye taşımak. Bunu da Limak Enerji ailesinin dağıtım ve perakende sektöründe çalışan 3 bini çalışanımız olan sizlerle birlikte başarıyoruz. Hizmetlerimize bölgemizde ve Türkiye’de daha başarılı olmak için devam edeceğiz.  Bu geceye katıldığınız için her birinize teşekkür eder, yaklaşan ramazan bayramınızı kutlarım” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler