1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Panasonic Türk priz üreticisi Viko`yu satın aldı

Panasonic Türk priz üreticisi Viko`yu satın aldı

Enerji Günlüğü - Panasonic ile anahtar ve priz markası VİKO, güç ve tecrübelerinin birleştirecekleri bir ortaklık için anlaşma imzaladı. İmzalanan...

Panasonic Türk priz üreticisi Viko`yu satın aldı

Enerji Günlüğü - Panasonic ile anahtar ve priz markası VİKO, güç ve tecrübelerinin birleştirecekleri bir ortaklık için anlaşma imzaladı. 

İmzalanan anlaşmada yer alan bazı şartların yerine getirilmesinden sonra yürürlüğe girecek olan bu ortaklık ile her iki kuruluş da sürdürülebilir büyüme stratejilerine paralel olarak yeni rekabet avantajları ve sinerji yaratacak bir güç birliği hedefliyor.

"VİKO İLE ORTAKLIĞIMIZ KÂRLI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜME STRATEJİMİZE GÜÇ KATACAK"

PANASONIC’in çoğunluk hissedarı olduğu ortaklık anlaşması sonrası bir açıklama yapan PANASONIC ECO Solutions Başkanı Mr. Yoshioka: "VİKO ile ortaklığımız PANASONIC için stratejik öneme sahiptir. PANASONIC, Türkiye'yi bir üs olarak kullanarak; VİKO'nun güçlü marka bilinirliği, yaygın satış kanalları ve Avrupa tipi anahtar - priz üretimindeki ileri teknolojileri gibi güçlü yönetim kaynakları sayesinde sadece Türkiye'de değil, Ortadoğu, BDT, Avrupa ve Afrika pazarlarında da büyümeyi hedeflemektedir. PANASONIC ve VİKO bu ortaklıkla güçlerini birleştirerek sinerjilerini artırmayı ve hedef pazarlardaki konumlarını daha da genişletmeyi amaçlamaktadır" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler