1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SEDAŞ çalışanları için toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı

SEDAŞ çalışanları için toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde elektrik dağıtımı hizmeti veren SEDAŞ ile TES-İŞ Sendikası, toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladılar.

SEDAŞ çalışanları için toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı

Enerji Günlüğü - Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde elektrik dağıtımı hizmeti veren SEDAŞ ile TES-İŞ Sendikası, toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladılar.

SEDAŞ çalışanlarını kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başlandı.  Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde ilk oturum gerçekleştirildi. SEDAŞ ve TES-İŞ yöneticileri aynı masa etrafında iyi dilek ve temennilerde bulunarak görüşmeleri başlattılar.

20 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

SEDAŞ ve TES-İŞ Sendikası yöneticilerinin de yer aldığı ilk toplantıda karşılıklı iyi dilek mesajları verilirken, 20  madde görüşüldü. 

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz, SEDAŞ’ın tüm iş süreçlerinde profesyonel yönetim ilkeleri doğrultusunda hareket edildiğine dikkat çekerek, “Elektrik Dağıtım Sektöründe çalışma barışını korumak, verimli, huzurlu, düzenli, adil bir iş ve çalışma hayatının  sürdürülmesine yönelik atılacak adımlarla,  iki taraf içinde başarılı ve verimli bir toplu iş görüşmesi geçirilmesini, ayrıca bu sürece katkısı ve emeği olan tüm yönetici ve çalışanlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

TES-İŞ Sendikası Sendikası Genel Başkanı Ersin Akma ise konuşmasında, “SEDAŞ’ın hizmet kalitesi için çalışanlarıyla müşteri memnuniyetine odaklanan projelerini sürdürdüğünü yakından takip ediyor ve takdirle izliyoruz. SEDAŞ istihdam yaratan, tedarikçileri ile katma değer oluşturan  bir kurum. Bu yönüyle bulunduğu 4 İlde ekonomik gelişmeye dağıttığı enerji ile de ayrıca güç katıyor. Toplu iş sözleşmesi sürecinin tüm çalışanlar ve SEDAŞ için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler