1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Süleyman Demirel Üniversitesi çevre profesörü alacak

Süleyman Demirel Üniversitesi çevre profesörü alacak

Enerji Günlüğü - Süleyman Demirel Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü'ne bir adet profesör alacak.Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü,...

Süleyman Demirel Üniversitesi çevre profesörü alacak

Enerji Günlüğü - Süleyman Demirel Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü'ne bir adet profesör alacak.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü, öğretim elemanı alım ilanlarını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buna göre Rektörlük, Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Bilimleri Anabilim Dalı'na bir adet birinci dereceden Profesör istihdam edecek.

Adaylarda, atık floresan lambalardan civa geri kazanımı konusu alanında çalışmalar yapmış olması şartı aranıyor. 

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, adayların, Özgeçmiş, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlik Belgesi, Doçentlik Belgesi, Adayın doçentlik unvanını aldığı dönemdeki YÖK’ün Doçentlik için belirlediği asgari yayın koşulları bir kez daha sağladığına dair beyanname. Öğretim Üyeliğine Yükseltilme Atama Kriterinin Puanlanmış listesi ve yayın listesi ile birlikte PDF olarak hazırlanmış Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını muhafaza içinde, bantlanıp üzeri imzalanarak Compact Disk (CD) ortamına aktarılmış 6 (altı) adet CD ile birlikte Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan 1 (bir) adet yayın dosyasını; Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını CD ortamında vermek istemeyen adaylar ise 6 (altı) takım yayın dosyasını ekleyerek Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler