1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Süleyman Mümin Bulut hayatını kaybetti

Süleyman Mümin Bulut hayatını kaybetti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğü Yabancı Sermaye Koordinasyon Daire Başkanı Süleyman Mümin Bulut hayatını kaybetti.

Süleyman Mümin Bulut hayatını kaybetti

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğü Yabancı Sermaye Koordinasyon Daire Başkanı Süleyman Mümin Bulut hayatını kaybetti.

Türkiye enerji sektöründe önemli bir yeri olan ve yaklaşık iki yıldır Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Yabancı Sermaye Koordinasyon Daire Başkanlığı görevini yürütmekte olan  Süleyman Mümin Bulut hayatını kaybetti.

Bilkent Ünivesitesi mezunu olan Bulut,  Uluslararası Enerji Ajansı’nda (IEA) 2 sene çalışan ilk Türk secondee (Analist) olmuştu. Pakistan'ın enerji politikaları için 6 ay danışmanlık yapan Bulut, Dünya Enerji Kongresi'nin Türkiye'de yapılması için de 1.5 yıl organizasyon komitesi başkanı olarak çalışmıştı. 

ENERJİ BAKANINDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Süleyman Mümin Bulut’un hayatını kaybetmesi üzerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabı üzerinden şu mesajı yayınladı: “Değerli çalışma arkadaşımız, Süleyman Mümin Bulut’un vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Ülkemize ve Bakanlığımıza değerli hizmetlerde bulunan Süleyman Bey’e Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve bütün Bakanlığımız çalışanlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler