1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Süresi dolan petrol arama ruhsatları...

Süresi dolan petrol arama ruhsatları...

Enerji Günlüğü - Bazı şirketlerin müşterek ya da tek başlarına sahip oldukları, çeşitli illerdeki altı adet petrol arama ruhsatının süreleri doldu.Petrol...

Süresi dolan petrol arama ruhsatları...

Enerji Günlüğü - Bazı şirketlerin müşterek ya da tek başlarına sahip oldukları, çeşitli illerdeki altı adet petrol arama ruhsatının süreleri doldu.

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün verdiği bilgiye göre, Turkish Petroleum International Company Limited Şti’nin (TPIC) Adana ve Hatay illerinde sahip bulunduğu AR/TPI/4581,4582 hak sıra no.lu 2 adet petrol arama ruhsatının müddeti 04 Temmuz 2015 tarihinde sona erdi.

TPIC'in Hatay'da sahip bulunduğu AR/TPI/4903 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının müddeti ise 03 Temmuz 2015 tarihinde sona erdi.

Tiway Turkey Limited Şirteti’nin Hakkari'de sahip bulunduğu AR/TWY/4858,4859 hak sıra no.lu 2 adet petrol arama ruhsatının müddeti 31 Temmuz 2015 tarihinde sona erdi.

Tiway Turkey Limited Şirketi ile Hanedan Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret AŞ’nin Adana sınırlarında müştereken sahip bulundukları AR/TWY-HND/4785 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının müddeti de 14 Haziran 2015 tarihinde sona erdi.

Mevzuatın şirketlere yüklediği mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanların bu zararları karşılanacak. Zarar ve hasarlara ait tazminatın, şirketlerin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bir yıl içinde yetkili mahkemeden kesinleşmiş bir karar alarak Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'ne başvurmaları istendi.

...

Önceki ve Sonraki Haberler