1. HABERLER

  2. NÜKLEER

  3. TAEK Görevde Yükselme Yönetmeliği değişti

TAEK Görevde Yükselme Yönetmeliği değişti

TAEK Görevde Yükselme Yönetmeliği, Personel ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın kuruluşu doğrultusunda güncellendi.

TAEK Görevde Yükselme Yönetmeliği değişti

Enerji Günlüğü - TAEK Görevde Yükselme Yönetmeliği, Personel ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın kuruluşu doğrultusunda güncellendi.

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu tarafından yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Yönetmelik değişikliğinde, personel yönetimiyle ilgili idari birim olan Personel ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın kuruluşu doğrultusunda güncellemeler yapıldı. 

Ayrıca görevde yükselme sınavına tabi olarak atanacaklarda aranacak özel şartlar sıralanırken, “idari ve mali işleri yürüten şube müdürlükleri hariç diğer şube müdürü kadrolarına atanabilmek için kurumun mimar, mühendis, kimyager, fizikçi ve programcı kadrolarında çalışıyor olma” koşulu ifade edildi. Daha önce hariç tutulan şube müdürlükleri listelenirken “Nükleer Güvenlik, Radyasyon Sağlığı ve Güvenliği, Araştırma-Geliştirme-Koordinasyon ve Teknoloji Dairelerinin İdari İşler ve Mali Yönetim Şube Müdürlükleri” şeklinde ifade ediliyordu. 

Değişiklikle beraber Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü Genel Müdürlüğü, yazılı sınavı yapabilecek kuruluşlar listesinden çıkarıldı. Yazılı sınavı Kurum kendisi yapabilecek ya da Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı veya yükseköğretim kurumlarından birine yaptırabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler