1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TAU enerji uzmanı 2 araştırma görevlisi alacak

TAU enerji uzmanı 2 araştırma görevlisi alacak

Türk-Alman Üniversitesi, ısı ve yanma tekniği uzmanı bir kişi ile enerji sistemleri uzmanı bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak.

TAU enerji uzmanı 2 araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - Türk-Alman Üniversitesi, ısı ve yanma tekniği uzmanı bir kişi ile enerji sistemleri uzmanı bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğü, Fen Fakültesi, Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümüne bağlı Isı ve Yanma Tekniği Anabilim dalında görevlendireceği bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Adayların ALES sayısal puan türünden en az 70 puan almış olmaları; Almanca veya İngilizce biliyor olmaları; Isı Tekniği, Yenilenebilir Enerji Sistemleri, Yenilenebilir Enerji ve Uygulamaları, Enerji Kaynakları ve Yönetimi, Sürdürülebilir Enerji, Enerji Bilimi ve Teknolojisi, Enerji ve Çevre Yönetimi, Enerji Teknolojileri ve Yönetimi, Güneş Enerjisi, Radyasyon Bilim ve Teknoloji, Nükleer Enerji, Nükleer Enerji Mühendisliği, Nükleer Enerji ve Enerji Sistemleri ya da Enerji Sistemleri Mühendisliği alanlarından birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor. 

Üniversite, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı için de bir araştırma görevlisi alacak. 

Mühendislik Fakültesindeki kadroya başvuracak olanların da ALES sayısal puan türünden en az 70 almış olmaları; Almanca veya İngilizce biliyor olmaları; lisans derecesini Elektrik ya da Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden birinden almış olmaları ve bu alanlardan birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 14 Ekim 2022 günü mesai sonuna kadar fakülte dekanlıklarına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler