1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TCDD elektronik sistem bakım hizmetleri alacak

TCDD elektronik sistem bakım hizmetleri alacak

TCDD 2. Bölge Müdürlüğü, elektrik, elektronik ve elektromekanik sistemleriyle ilgili bir yıllık bakım ve onarım hizmet satın alacak. 

TCDD elektronik sistem bakım hizmetleri alacak

Enerji Günlüğü - TCDD 2. Bölge Müdürlüğü, elektrik, elektronik ve elektromekanik sistemleriyle ilgili bir yıllık bakım ve onarım hizmet satın alacak. 

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi 2. Bölge Müdürlüğü, Başkentray İstasyonlarında 2020 yılı boyunca; elektrik, elektronik, elektromekanik ve çeşitli sistemlerinin periyodik bakım, onarım ve işletilmesi ile arıza durumunda müdahale edilmesi işleri için hizmet satın almak üzere, ihale yapacak. 

İhale 11 Şubat 2020 günü, saat 10:00’da, TCDD İşletmesi 2. Bölge Müdürlüğü, Mal ve Hizmet Alım İhale Komisyonu, Behiçbey, Yenimahalle, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale şartnamesi, TCDD İşletmesi 2. Bölge Müdürlüğü, Mal ve Hizmet Komisyonu Bürosu’nda ücretsiz görülebilecek ve KDV dahil 500 TL karşılığında TCDD İşletmesi Muhasebe ve Finansman Müdürlüğü Veznesi’nden satın alınabilecek. 

İstekliler teklif tutarının en az %3'ü kadar geçici teminat verecekler. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar TCDD İşletmesi 2. Bölge Müdürlüğü, Mal ve Hizmet Alım İhale Komisyonu, Behiçbey, Yenimahalle, Ankara Ankara adresine elden teslim edilmesi veya postayla ulaştırılmış olması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler