1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ Adana’da trafo merkezi yaptıracak

TEİAŞ Adana’da trafo merkezi yaptıracak

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Adana Yüreğir’de trafo merkezi yaptırmak istiyor. 

TEİAŞ Adana’da trafo merkezi yaptıracak

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Adana Yüreğir’de trafo merkezi yaptırmak istiyor. 

TEİAŞ, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’ndan, yeniden yapılanma ve kalkınma programı kapsamında temin ettiği ikrazın bir kısmıyla, 154 kV Mihmandar GIS Trafo Merkezi’nin anahtar teslim inşası işini yaptırmak üzere ihale yapacak. Uluslararası rekabete açık olan ihale, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’nın Tek Aşamalı İhale Prosedürleri’ne göre yürütülecek. 

İhale konusu işin ve ihtiyaç duyulacak malzemenin kapsamı şöyle bildirildi; Trafo merkezinin tesis ve teçhizatının temini, testi, nakliyesi, teslimi, gümrükteki gerekli hizmetler ve sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetleri, kurulumun tamamlanması, konstrüksiyon, tesis/yapım, süpervizyon, inşaat işleri, devreye alma, saha testleri ve 154 kV Mihmandar GIS Trafo Merkezi’nin inşası işi. 

İhale, 06 Ekim 2019 tarihinde, saat 14:00’te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi, Sefer Kul Toplantı Salonu, Nasuh Akar Mahallesi, Türk Ocağı Caddesi, No: 2, Giriş Katı, Çankaya, Ankara, Türkiye adresinde yapılacak. 

İhale dokümanı, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi, Ticaret Dairesi Başkanlığı, Nasuh Akar Mahallesi, Türk Ocağı Caddesi, No: 2, Kat: 15, Oda no: 15030, Çankaya, Ankara, Türkiye adresinde, Müdür Yardımcısı Bilal Çırak’tan; bankaya yatırılması gereken KDV dahil 1.500 TL veya 250 USD karşılığında, temin edilebilecek. 

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi, Sefer Kul Toplantı Salonu, Nasuh Akar Mahallesi, Türk Ocağı Caddesi, No: 2, Giriş Katı, Çankaya, Ankara, Türkiye adresine, 250.000 Euro ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminat ile birlikte teslim edilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler