1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ Genel Müdürlüğüne Orhan Kaldırım atandı

TEİAŞ Genel Müdürlüğüne Orhan Kaldırım atandı

TEİAŞ Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Orhan Kaldırım, Cumhurbaşkanlığı Kararıyla, bu göreve asaleten atandı. 

TEİAŞ Genel Müdürlüğüne Orhan Kaldırım atandı

Enerji Günlüğü – TEİAŞ Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Orhan Kaldırım, Cumhurbaşkanlığı Kararıyla, bu göreve asaleten atandı. 

Bir süredir Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Genel Müdür Vekili olarak görev yapan Orhan Kaldırım, 16 Nisan 2019 tarihli, 2019/83 nolu Cumhurbaşkanlığı Kararı ile asaleten TEİAŞ Genel Müdürü olarak atandı.  Orhan Kaldırım, aynı Kararla, TEİAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de üstlendi. 

1974 yılında Bayburt’ta doğan Orhan Kaldırım, 1994 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü bitirdi; 2006 yılında da İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Bölümünden MBA derecesi aldı. 

1997-2015 yılları arasında Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ’de Mühendis, Başmühendis, Müdür Yardımcısı, İşletme Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı ve Sistem İşletme Direktörü olarak çalışan Kaldırım; 2015-2017 yılları arasında TEİAŞ’ta Sistem İşletme Daire Başkanlığı, Yatırımlar İzleme Daire Başkanlığı ve 2017 yılının Kasım ayından bu yana Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler