1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ Genel Müdür Yardımcılığına Burhan Ayar atandı

TKİ Genel Müdür Yardımcılığına Burhan Ayar atandı

Enerji Günlüğü – TKİ Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerine, Burhan Ayar atandı.2018/213 Sayılı Cumhurbaşkanlığı...

TKİ Genel Müdür Yardımcılığına Burhan Ayar atandı

Enerji Günlüğü – TKİ Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerine, Burhan Ayar atandı.

2018/213 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerine Burhan Ayar atandı. 

1960 yılında Trabzon Maçka’da doğan Burhan Ayar, iş hayatına 1980 yılında TKİ Güneydoğu Anadolu Müessesesi Müdürlüğünde başlayarak sırasıyla memur, şef, müdür yardımcılığı ve şube müdürlüğü görevlerinde bulundu. 1995 yılında Seyitömer Linyitleri Müessesesi Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. 2004 yılında Seyitömer Linyitleri Müessese Müdür Yardımcılığı görevine atanan Ayar, 2012 yılına kadar bu görevine devam etti. 

2012 yılından itibaren TKİ Genel Müdürlüğü’nde Finansman Müdürü olarak görev alan Burhan Ayar, 19 Ocak 2018 tarihinden bu yana TKİ Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini vekâleten yürütmekteydi. Aynı zamanda Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olan Burhan Ayar evli ve 4 çocuk sahibi. 

Önceki ve Sonraki Haberler