1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO 14 adet minibüs ile servis hizmeti alacak

TPAO 14 adet minibüs ile servis hizmeti alacak

TPAO, Adıyaman’da 14 adet sürücülü minibüs ile saha servisi hizmeti satın alacak. 

TPAO 14 adet minibüs ile servis hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – TPAO, Adıyaman’da 14 adet sürücülü minibüs ile saha servisi hizmeti satın alacak. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğünde üretim ve diğer faaliyetleri yürütebilmek için ekip ve malzemeleri, Adıyaman ili veya başka illerde bulunan yerlerden, Adıyaman ili veya diğer illerdeki ihtiyaç duyulan sahalarda bulunan üretim istasyonlarına, park sahalarına, kamplara, tüm petrol sahalarına, sahadan sahaya ve ihtiyaç duyulan tüm yerlere vardiyalı veya vardiyasız olarak, en az 13+1 kişilik, 14 adet minibüs araçlarla taşıma işi için açık usulde ihale yapacak. 
İhale, 29 Nisan 2019 günü saat 14.30’da, TPAO Genel Müdürlüğü, İhale Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı TPAO Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Oda no: 617, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde ücretsiz görülebilecek ve bankaya yatırılması gereken 150 TL karşılığında, aynı adresten satın alınabilecek. 

Tekliflerin ihale günü ihale saatine kadar TPAO Genel Müdürlüğü, İhale Salonu’na teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekli firmaların, teklif bedelinin %3’ü kadar geçici teminat vermesi gerekecek.

Önceki ve Sonraki Haberler