1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO çeşitli ithal malzeme için nakliye hizmeti alacak

TPAO çeşitli ithal malzeme için nakliye hizmeti alacak

TPAO, yurtdışından satın alınacak çeşitli malzemenin yurt içinde nakliyesi için hizmet satın alacak. 

TPAO çeşitli ithal malzeme için nakliye hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TPAO, yurtdışından satın alınacak çeşitli malzemenin yurt içinde nakliyesi için hizmet satın alacak. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü yurt dışından satın alınarak Mersin, İskenderun ve çevresindeki limanlara getirilen çeşitli malzeme ve ekipmanın elleçlemesinin yapılması ve Ankara Genel Müdürlük, Batman, Adıyaman, Trakya Bölge Müdürlükleri ile Taşucu Kıyı Lojistik Merkezi’ne TIR veya kamyonlarla taşınması işi için açık usulde ihale yapacak. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.  

İhale, 20 Ağustos 2019 günü saat 14.30’da, TPAO Genel Müdürlüğü, Yeni İhale Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı TPAO Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Oda no: 618, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresinde ücretsiz görülebilecek ve bankaya yatırılması gereken 250 TL karşılığında, aynı adresten satın alınabilecek. 

Tekliflerin ihale günü ihale saatine kadar TPAO Genel Müdürlüğü, Yeni İhale Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresine teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekli firmaların, teklif bedelinin %3’ü kadar geçici teminat vermesi gerekecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler