1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO'dan Adıyaman’da makine teçhizat bakım ihalesi

TPAO'dan Adıyaman’da makine teçhizat bakım ihalesi

Enerji Günlüğü - TPAO, Adıyaman Bölge Müdürlüğüne ait her türlü makine ve teçhizatın bakım işlerini ihaleye çıkarıyor. Türkiye Petrolleri...

TPAO'dan Adıyaman’da makine teçhizat bakım ihalesi

Enerji Günlüğü - TPAO, Adıyaman Bölge Müdürlüğüne ait her türlü makine ve teçhizatın bakım işlerini ihaleye çıkarıyor. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı Adıyaman Bölge Müdürlüğüne ait bütün makine, araç, gereç ve teçhizatın bakım ve onarım işlerini ihaleye çıkaracak. 

BÜTÜN DONANIM BAKIM VE ONARIM GÖRECEK

Söz konusu makine ve teçhizata Bakım Onarım ve Nakliyat Başmühendisliğince faaliyeti yürütülen planlı bakım atölyesindeki ve ihtiyaç duyulan tüm petrol sahalarındaki her türlü workover kuleleri, hareketli sondaj kuleleri, iş makinaları, hafif, ağır vasıta araçların ve ihtiyaç duyulan tüm makine ve teçhizat dahil olacak. Planlı bakım işleri, 01 Eylül 2018 tarihinde başlayacak, 36 ay sürecek ve 2 (İki) adet personel ile 1 (bir) adet kamyon üzerine monteli seyyar yağlama setiyle gerçekleştirilecek. 

İhale Ankara’da TP Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı’nda 7 Ağustos 2018 günü, saat 14:30’da yapılacak. 

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 200 TL karşılığında TPAO Genel Müdürlüğü’nden satın alınabilecek. 

İHALE SADECE YERLİ İSTEKLİLERE AÇIK

Tekliflerin, ihale günü, ihale saatine kadar TPAO Genel Müdürlüğü, Gelen Evrak Servisi, Söğütözü Mah., 2180. Cad., No.10, 06530, Söğütözü, Çankaya, Ankara adresine elden teslim edilmesi veya aynı adrese iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilmesi gerekiyor. 

Teklifler birim fiyat olarak verilecek ve ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. Konsorsiyum olarak teklif kabul edilmeyecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler