1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TP`ye yeni genel müdür: Mutlu Gül

TP`ye yeni genel müdür: Mutlu Gül

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürlüğü'ne Mutlu Gül getirildi.Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ'de boş bulunan...

TP`ye yeni genel müdür: Mutlu Gül

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürlüğü'ne Mutlu Gül getirildi.

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ'de boş bulunan genel müdürlük görevine yeni atama yapıldı. Söz konusu görevi, bugün itibariyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda Basın Müşavirliği ve Bakan Danışmanlığı görevlerinde bulunan Mutlu Gül üstlendi.

MUTLU GÜL KİMDİR?

Mutlu Gül, Bilkent Üniversitesi Uygulamalı Yabancı Diller Fakültesi Muhasebe Bilgi Sistemleri'nden mezun oldu.

2009-2012 yılları arasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde "Türkiye'nin Elektrik Pİyasasındaki Rekabet Ortamının ve Serbestleşme Faaliyetlerinin Analizi: Bir Rekabet Aracı Olarak Serbest Tüketici Örneği" konulu teziyle İşletme Yüksek Lisansı'nı tamamladı.

Halen Dumlupınar Üniversitesi'nde işletme dalındaki doktora çalışmalarını sürdürüyor.

Mutlu Gül, 2009'dan bu yana TPIC'te kıdemli uzman, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Basın Müşavirliği, ETKB Bakan Danışmanlığı,

Özelleştirme İdaresi Başkan Müşavirliği gibi görevlerde bulundu. Kemerköy Elektrik Üretim AŞ Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Mutlu Gül, EPDK tarafından yönetimine kayyum atanan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevinde de bulundu.

Mutlu Gül, İngilizce (Advaced), Fransızca (Upper Intermediate) ve Arapça (Intermediate) biliyor. 

Mehmet KARA

Önceki ve Sonraki Haberler