1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Viyana`da burslu enerji mastırı imkânı

Viyana`da burslu enerji mastırı imkânı

Enerji Günlüğü - Viyana Teknik Üniversitesi üç ayrı program için Türkiye'deki 6 yüksek lisans ve doktora öğrencisine burs verecek.Viyana Teknik Üniversitesi,...

Viyana`da burslu enerji mastırı imkânı

Enerji Günlüğü - Viyana Teknik Üniversitesi üç ayrı program için Türkiye'deki 6 yüksek lisans ve doktora öğrencisine burs verecek.

Viyana Teknik Üniversitesi, Türkiye'de özellikle yüksek lisans ve doktora öğrencileri için üç farklı programda burs vereceğini açıkladı.

Viyana Teknik Üniversitesi,Mühendislik Yönetimi Yüksek Mühendislik Yüksek Lisans Programı (MSc), Orta ve Doğu Avrupa'da Yenilenebilir Enerji Finans Yüksek Lisans Programı (MSc), Otomotiv Sanayi Profesyonel İşletme Mastır programları için burs verecek.

ORTA VE DOĞU AVRUPA YENİLENEBİLİR ENERJİ PROGRAMI

Orta ve Doğu Avrupa'da Yenilenebilir Enerji Yüksek Lisans Programı için Energiepark Bruck/Leitha şirketiyle birlikte lisansüstü öğrencilere destek verilecek.

15 Ekim 2015'te başlayacak olan program kapsamında alternatif enerji üretiminin geleceği ile ilgili tüm konular ele alınacak. Yüksek Mühendislik diploması Viyana Teknik Üniversitesi tarafından verilecek. Burs kapsamında Türkiye'den iki lisansüstü öğrenciye 5'er bin Euro burs sağlanacak. Her öğrenci ancak bir burs için başvuru yapabilecek. Başvuru için (http://newenergy.tuwien.ac.at/admission/fees_financing/scholarships/) linkinden doldurulan başvuru formları en geç 31 Mayıs 2015 tarihine kadar [email protected] adresine gönderilecek.

OTOMOTİV SANAYİ İŞLETME MASTIR PROGRAMI

Otomotiv ve yan sanayi alanında yönetici eğitimi veren tek uluslararası lisansüstü program olan Otomotiv Sanayi Profosyenel İşletme Mastır programı Viyana Teknik Üniversitesi ve Slovak Teknik Üniversitesi tarafından verilecek. Program kapsamında Türkiye'den iki lisansüstü öğrenciye 5'er bin Euro burs sağlanacak. Program 22 Ekim 2015 tarihinde başlayacak.

Başvuru için (http://automotive.tuwien.ac.at/admission/fees_financing/scholarships/ ) linkinden doldurulan başvuru formları en geç 31 Mayıs 2015 tarihine kadar automotive(at)tuwien.ac.at adresine gönderilecek.

MÜHENDİSLİK YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

Mühendislik Yönetimi Yüksek Lisans Programı ise part-time bir yüksek mühendislik programı olarak büyüyen ve rekabeti artan piyasalarda Avrupa'nın küçük ve orta ölçekli katılımcılarına yön verecek. Program kapsamında ilk defa Türkiye'den iki lisansüstü öğrenciye 4 bin 500'er Euro burs sağlanacak.

20 Kasım 2015 tarihinde başlayacak programa başvurular (http://engineering.tuwien.ac.at/admission/fees_financing/scholarships) linkinden doldurulacak başvuru formu doldurularak en geç 15 Temmuz'a [email protected] adresine gönderilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler