1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. WESCE’19 enerjide yeni fırsatlar ve geleceği değerlendirecek

WESCE’19 enerjide yeni fırsatlar ve geleceği değerlendirecek

WESCE’19, enerji alanındaki yeni fırsatlar ve geleceğin tartışılarak stratejik çözüm ve hedefler için uluslararası bir platform oluşturacak.

WESCE’19 enerjide yeni fırsatlar ve geleceği değerlendirecek

Enerji Günlüğü - WESCE’19, enerji alanındaki yeni fırsatlar ve geleceğin tartışılarak stratejik çözüm ve hedefler için uluslararası bir platform oluşturacak.

26-28 Ağustos 2019 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Dünya Enerji Stratejileri Kongresi ve Fuarı (WESCE’19) etkinliği düzenlenecek.

Dünya Enerji Stratejileri Kongresi ve Fuarı (WESCE’19) ile; enerji alanındaki yeni fırsatları ve geleceği tartışmak üzere tüm paydaşları bir araya getirip, enerji teknolojilerinin gelişimi ve stratejik yol haritaları gibi kritik konularda, daha iyi bir gelecek için stratejik çözüm ve hedeflerin oluşturulmasına katkı sağlayacak uluslararası bir platform oluşturmak amaçlanıyor. WESCE’19 fuarında; teknoloji ve araştırma kuruluşları, şirketleri, Ar-Ge ve inovasyon ürünlerini sergileyecek.

Üç gün sürecek etkinlikte katılımcılar; enerji alanında üst düzey devlet yöneticilerini, akademiden ve sektörden katılan uzman konuşmacıları ve enerji liderlerini dinleme, ilgili konuşmacılarla tanışma ve görüşme fırsatı elde edecekler. Stratejik konular üzerine panellere, tartışmalara ve bildirilere katılımın yanı sıra, yeni ürün ve teknolojilerin tanıtımı için hazırlanan fuar stantlarını inceleme imkânı da bulacaklar.

 

Önceki ve Sonraki Haberler