1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEDAŞ’tan elektrik tesisatçılarına eğitim

YEDAŞ’tan elektrik tesisatçılarına eğitim

YEDAŞ, elektrik tesisatçılarına EDAŞ Online sistemini öğreten bir eğitim programı gerçekleştirdi. 

YEDAŞ’tan elektrik tesisatçılarına eğitim

Enerji Günlüğü - YEDAŞ, elektrik tesisatçılarına EDAŞ Online sistemini öğreten bir eğitim programı gerçekleştirdi. 

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ (YEDAŞ), Elektrik Tesisatçıları Odası üyelerine yönelik EDAŞ Online sistemini anlattıkları bir eğitim programı gerçekleştirdi. 

YEDAŞ, “Sürekli ve Kaliteli Elektrik” temalı eğitim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği Elektrik Tesisatçıları Odası üyelerine yönelik eğitim programına, Samsun’da faaliyet gösteren elektrik tesisatçıları katıldı. Genel Müdürlük Eğitim Salonu’nda düzenlenen seminere Elektrik Tesisatçıları Odası Başkanı Osman Saka ile birlikte çok sayıda Oda üyesi esnaf katıldı. 

Yeni Bağlantı sürecinde, EDAŞ Online sistemi hakkında detaylı bilgi alan katılımcılar, yeni bağlantı sürecinin son aşaması olan tesisat kontrol ve geçici kabul başvurularının Online olarak nasıl yapılacağını öğrendiler. Online uygulama ile yapı sahipleri ve elektrikçiler, başvurularını YEDAŞ’a gitmeden, bulundukları yerden yapabiliyorlar ve kesintisiz olarak hizmet verebilen sistem üzerinden işlemleri yürütülebiliyor ve takip edilebiliyorlar. 

Seminerde ayrıca; işe başlama ve iş bitirme evrakının sisteme yüklenmesi, tesisat kontrol talebinde bulunulması, yapı bağlantı projesinin sisteme yüklenmesi ve akım trafo test başvurusunun yapılması, enerjilendirme talebinde bulunulması, konularında detaylı bilgiler verildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler