1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Yiğit Kanböre, Ülke Enerji ekibine dahil oldu 

Yiğit Kanböre, Ülke Enerji ekibine dahil oldu 

Yurt Dışı Operasyon Müdürü görevini yürütecek olan Yiğit Kanböre, Ülke Enerji’nin yurt dışında yerleşik bir servis şirketi olarak yaygınlaştırılması için çalışacak.

Yiğit Kanböre, Ülke Enerji ekibine dahil oldu 

Enerji Günlüğü - Ulusal ve uluslararası birçok organizasyonun satış ve operasyon bölümlerinde bölge ve ekip yöneticiliği görevlerinde bulunan Yiğit Kanböre, yurt içi ve yurt dışındaki rüzgar enerjisi santrallerine servis ve bakım hizmetleri sağlayan Ülke Enerji ekibine katıldı. 

Ülke Enerji’de Yurt Dışı Operasyon Müdürü görevini yürütecek olan Kanböre, konuya ilişkin açıklamasında “Türkiye’deki rüzgar enerjisi sektörünün en büyük servis sağlayıcısı Ülke Enerji’de olmaktan mutluluk duyuyorum. Ülke Enerji’nin global vizyonuyla hareket edecek olmak beni fazlasıyla heyecanlandırıyor.” İfadelerini kullandı. Ülke Enerji ile el sıkışan Yiğit Kanböre, özellikle Avrupa’daki başarılı referans projelerinden hareket ile firmanın yurt dışındaki operasyonlarının gelişiminden sorumlu olacak.

Yiğit Kanböre’nin ekibe katılmasından mutluluk duyduğunu belirten Ülke Enerji Genel Müdürü Ali Aydın, “Bugüne dek yurt içi ve yurt dışı yaklaşık 120 farklı santralde, 1.500’den fazla farklı türbinde operasyon gerçekleştiren Ülke Enerji’yi daha da ileriye taşımak temel amacımız. Yurt dışı rotamız için Avrupa’da başarılı referans projelere imza atan Yiğit Kanböre’yi, Yurt Dışı Operasyon Müdürü olarak mevcut güçlü ekibimize dahil ettik” dedi.

Yiğit Kanböre DYO, ThyssenKrupp gibi önemli kuruluşlardaki bölge ve operasyon yöneticiliği sorumluluklarının ardından son olarak WTS Türkiye Ülke Müdürü pozisyonunda bulundu. Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu olan Yiğit Kanböre’nin uzmanlık alanları arasında özellikle rüzgar enerjisi servis hizmetinde stratejik projelerin geliştirilmesi ve organizasyonların yeni pazarlarda konumlandırması bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler