1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi elektrik tesisi uzmanı profesör arıyor

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi elektrik tesisi uzmanı profesör arıyor

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, elektrik tesisleri alanında uzmanlaşmış, profesör unvanlı bir öğretim üyesi arıyor. 

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi elektrik tesisi uzmanı profesör arıyor

Enerji Günlüğü – Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, elektrik tesisleri alanında uzmanlaşmış, profesör unvanlı bir öğretim üyesi arıyor. 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Programında çalıştırmak üzere, profesör unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak. 

Adayların, doçentlik derecesini elektrik elektronik mühendisliği bilim alanından almış olmaları; güç elektroniği devrelerinin kontrolü, güç katsayısı düzeltimi ve arı kolonisi algoritması alanlarında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. Şartları haiz adayların atanabilmeleri için ve eğiticilerin eğitimi ile ilgili belgeye sahip olmaları veya atanmak için bu belgeyi alana kadar beklemeleri gerekiyor. 

Başvurular, 06 Mayıs 2019 günü mesai bitimine kadar; Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığı, Esenboğa Merkez Külliyesi, C Blok, 1. Kat, Dumlupınar Mahallesi, Çubuk, Ankara adresine, şahsen yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler