1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ZES elektrikli araçları Ege ve Akdeniz’e indirdi

ZES elektrikli araçları Ege ve Akdeniz’e indirdi

İstanbullular ve Ankaralılar elektrikli araçlarıyla şarj sorunu yaşamadan Bodrum, Didim, Göcek, Antalya sahillerine tatile gidebilecek.

ZES elektrikli araçları Ege ve Akdeniz’e indirdi

Enerji Günlüğü - İstanbullular ve Ankaralılar elektrikli araçlarıyla şarj sorunu yaşamadan Bodrum, Didim, Göcek, Antalya sahillerinde tatil yapabilecek.

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sayıları giderek çoğalan elektrikli araçlar açısından en kritik konu olan şarj imkanlarının yaygınlığı giderek arıyor. Zorlu Energy Solutions (ZES), Antalya, Muğla, Aydın, Afyonkarahisar ve İzmir’de açtığı 9 yeni elektrikli şarj istasyonuyla Türkiye ağını genişletiyor.

Bu gelişmeyle elektrikli araç sürücüleri; İstanbul, Ankara veya Bursa gibi büyük şehirlerden yola çıkıp Bodrum, Didim, Göcek, Antalya sahillerine kesintisiz sürüş yapabilecek.

YARIM SAATTE ŞARJ 

Açılan yeni şarj istasyonlarıyla birlikte Zorlu Enerji’nin Türkiye’de hizmet verdiği elektrikli şarj noktası 40’a, şarj istasyonu sayısı 56, soket sayısı ise 102’ye çıkıyor. Bu gelişmeler aynı zamanda Türkiye’nin batısının elektrikli şarj istasyonlarıyla kaplandığı anlamını da taşıyor. ZES hızlı şarj istasyonları, aynı anda 4 aracı şarj edebiliyor ve araçlar 30 dakika içinde yüzde 80 oranında şarj seviyesine ulaşabiliyor.

ZES’in yeni şarj istasyonları şu lokasyonlarda bulunuyor;

Çeşme Marina (AC)

Afyon Akrones Otel (AC)

Milas Pomelon AVM (DC)

Muğla Rüyapark AVM (DC)

Didim D-Marin (AC)

Bodrum Hilton (AC)

Turgutreis D-Marin (AC)

Göcek D-Marin (AC)

Antalya Terracity AVM (AC)

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler