1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ziraat’ten PÜİS üyelerine kredi kartı komisyon indirimi

Ziraat’ten PÜİS üyelerine kredi kartı komisyon indirimi

PÜİS’in Ziraat Bankası ile yaptığı protokol uyarınca PÜİS üyelerine uygulanan kredi kartı komisyon oranları 1.70'den yüzde 1.40'a düşürüldü. 

Ziraat’ten PÜİS üyelerine kredi kartı komisyon indirimi

Enerji Günlüğü - PÜİS’in Ziraat Bankası ile yaptığı protokol uyarınca PÜİS üyelerine uygulanan kredi kartı komisyon oranları 1.70'den yüzde 1.40'a düşürüldü. 

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, yaşanan ekonomik zorlukların akaryakıt sektörünü de derinden etkilediğini ve özellikle de kredi kartı komisyonlarının zorlayıcı olduğunu belirterek, kredi kartı komisyonlarının düşürülmesi için Ziraat Bankası ile yaptıkları protokol kapsamında PÜİS üyelerine uygulanan kredi kartı komisyon oranları 1.70'den yüzde 1.40'a düşürüldüğünü açıkladı. 

Okumuş, “Dileğimiz komisyon oranlarının önümüzdeki günlerde yüzde 1'in altına düşmesi. Ziraat Bankası'nın kredi kartı komisyon oranlarını düşürmesi sektörümüz için çok olumlu ve önemli bir gelişme. Ancak maliyetin altındaki satışlar ve fatura ticareti devam ettiği sürece başta akaryakıt bayileri olmak üzere sektördeki oyuncuların sağlıklı bir şekilde faaliyetini sürdürebilmesi mümkün değildir” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler