1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zorlu’nun Eskişehir ofisine iş sağlığı ve güvenliği belgesi

Zorlu’nun Eskişehir ofisine iş sağlığı ve güvenliği belgesi

Zorlu Enerji, Eskişehir’deki perakende satış faaliyetleriyle, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) akreditasyonlu ilk İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (ISO 45001:2018) belgesini almaya hak kazandı.

Zorlu’nun Eskişehir ofisine iş sağlığı ve güvenliği belgesi

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, Eskişehir’deki perakende satış faaliyetleriyle, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) akreditasyonlu ilk İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (ISO 45001:2018) belgesini almaya hak kazandı.

Zorlu Enerji, Eskişehir’deki perakende satış faaliyetleriyle, çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliğini koruma noktasında uluslararası standartları yakaladığını belgeledi. Zorlu Enerji’nin Eskişehir ofisi Türkiye’nin ilk ISO 45001:2018 Sertifikası’nı aldı. Türkiye’de ilk kez bir enerji şirketi tarafından alınan belge aynı zamanda elektrik sektöründe dünya çapında bir ilk olma özelliği taşıyor.

İKİ AYRI DENETİM

Zorlu Enerji, Eskişehir’deki perakende satış ofisinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi alt yapısının geliştirilmesine Ocak 2019 tarihinde başlayarak, diğer yönetim sistemi standartlarıyla (çevre yönetim sistemi, kalite yönetim sistemi) entegre bir sistem oluşturdu. İş sağlığı ve güvenliğini kapsayan durum takibi aylık olarak gerçekleştirildi ve çalışanların farkındalığı artırılarak standardın gereklilikleri yerine getirildi. Perakende satış ofisi için belgelendirme denetimine başvuru yapan Zorlu Enerji, Haziran 2019’da iki ayrı denetimden geçti. Şirketin yasal mevzuata, sözleşmelere, dokümantasyona ve standarda uyumuna bakıldığı sürecin sonunda VERİCERT Belgelendirme Firması tarafından belgelendirilen Zorlu Enerji’nin Eskişehir’deki perakende satış ofisi Türkiye enerji sektöründe TÜRKAK’tan akredite ISO 45001:2018 İSG Yönetim Sistemi Sertifikası’na sahip ilk kuruluş oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler