1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ’tan elektrik hattlarına bakım

Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ’tan elektrik hattlarına bakım

Enerjisa Enerji çatısı altında faaliyet gösteren elektrik dağıtım şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım çalışmaları gerçekleştirdi.

Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ’tan elektrik hattlarına bakım

Enerji Günlüğü - Üç elektrik dağıtım bölgesinde, Enerjisa Enerji çatısı altında faaliyet gösteren ve yaklaşık 21 milyon tüketiciye hizmet ulaştıran Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını gerçekleştirdi. 

Enerjisa dağıtım şirketleri, Başkent EDAŞ ile Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'ta, AYEDAŞ ile İstanbul Anadolu Yakası'nda, Toroslar EDAŞ ile Adana, Gaziantep, Kilis, Mersin, Osmaniye ve Hatay'da faaliyetlerini sürdürüyor.

AYEDAŞ İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA ÇALIŞMALAR YAPTI

AYEDAŞ, hizmet verdiği 8.273 trafo ve 34.297 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. 

Daha aydınlık bir kent için Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’da 22.345 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren AYEDAŞ ekipleri, yine adı geçen ilçelerde 260 pano ile 9 trafo ve 425 dağıtım merkezinin bakımını tamamladı. Ayrıca kentte 891 Km’lik hattın bakımını gerçekleştirdi.

Hizmet verdiği 3 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 102 kilometrelik yeni kablo döşeyen AYEDAŞ ekipleri 205 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 47 elektrik panosu ile 15 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

BAŞKENT EDAŞ KASTAMONU’DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Başkent EDAŞ, Kastamonu’da hizmet verdiği 4.873 trafo ve 21.944 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. 

Daha aydınlık bir Kastamonu için Merkez, Devrekani, Seydiler, Ağlı, Araç, İhsangazi, Çatalzeytin, Bozkurt, İnebolu, Abana, Doğanyurt, Taşköprü, Hanönü, Tosya, Cide, Şenpazar, Azdavay, Pınarbaşı, Daday ve Küre ilçelerinde 2.259 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 10 pano ile 17 trafo ve 41 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 798 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

Kastamonu’da hizmet verdiği 317 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 500 metrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 5 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 1 adet pano montajını da tamamlandı. 

BAŞKENT EDAŞ ÇANKIRI’DA 10 KM’LİK YENİ KABLO DÖŞEDİ

Başkent EDAŞ, Çankırı’da hizmet verdiği 2.054 trafo ve 10.017 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. 

Daha aydınlık bir Çankırı için ilçe ve köylerde bulunan 1.998 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 8 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 377 Km’lik hattın bakımı da tamamlandı.

Çankırı’da hizmet verdiği 145 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 10 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 276 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı.

BAŞKENT EDAŞ’IN KARABÜK’TEKİ ÇALIŞMALARI

Başkent EDAŞ, Karabük’te hizmet verdiği 1.772 trafo ve 7.886 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. 

Daha aydınlık bir Karabük için Merkez, Safranbolu, Eflani, Ovacık ve Yenice ilçelerinde 788 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri bölgede 6 trafo ve 18 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 277 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

Karabük’te hizmet verdiği 178 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 8 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 89 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 2 elektrik panosu ile 5 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

TOROSLAR EDAŞ GAZİANTEP’İ AYDINLATTI

Toroslar EDAŞ, Gaziantep’te hizmet verdiği 10.425 trafo ve 25.408 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. 

Daha aydınlık bir Gaziantep için Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, Nizip, Karkamış, Nurdağı ve İslahiye’de 2.098 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 74 trafo ve 66 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 363 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

Gaziantep’te hizmet verdiği 896 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 18 kilometrelik yeni yer altı hattı tesis eden Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 176 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 25 elektrik panosu ve 5 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

TOROSLAR EDAŞ’IN OSMANİYE’DE YAPTIĞI ÇALIŞMALAR

Toroslar EDAŞ, Osmaniye’de hizmet verdiği 2.996 trafo ve 13.004 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. 

Daha aydınlık bir Osmaniye için Kadirli, Merkez, Düziçi ve Bahçe ilçelerinde 1.091 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 11 trafo ve 32 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 212 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

Osmaniye’de hizmet verdiği 262 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 250 metrelik yeni yer altı hattı tesis eden Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 25 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı.

TOROSLAR EDAŞ ADANA’YI AYDINLATTI

Toroslar EDAŞ, Adana’da hizmet verdiği 13.458 trafo ve 38.219 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. 

Daha aydınlık bir Adana için Çukurova, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir, Ceyhan, Yumurtalık, Karaisalı, Karataş, Pozantı, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli’de 2.198 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 1 pano ile 11 trafo ve 199 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 635 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

Adana’da hizmet verdiği 1 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 3 kilometrelik yeni yer altı hattı tesis eden Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 9 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 2 elektrik panosu ve 3 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler