1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji İşleri Genel Müdürü Murat Zekeriya Aydın

Enerji İşleri Genel Müdürü Murat Zekeriya Aydın

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdürlüğüne, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Murat Zekeriya...

Enerji İşleri Genel Müdürü Murat Zekeriya Aydın

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdürlüğüne, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Murat Zekeriya Aydın atandı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nın Enerji İşleri Genel Müdürlüğü, Eti Maden İşletmeleri, Strateji Geliştirme Başkanlığı, EÜAŞ ve BOTAŞ’a atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Buna göre, Enerji İşleri Genel Müdürlüğüne, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Murat Zekeriya Aydın atandı. Aydın aynı zamanda Elektrik Üretim A.Ş.'de açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine de atandı.

BAKANLIKTAKİ DİĞER ATAMALAR

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Bakanlık Müşaviri Serkan Keleşler getirildi. Strateji Geliştirme Başkanlığına Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Sami Yapıcı atandı. Elektrik Üretim A.Ş.'de açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine Murat Zekeriya Aydın ve Nurettin Kulalı'nın atanmasına karar verildi. Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Genel Müdür Yardımcısı Abdulvahit Fidan’ın yeniden atanması uygun görüldü.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler